Auton katsastus

Jätä auton katsastus ammattilaisen huoleksi. Rovaniemen seudulla ja lähialueilla katsastushuollot ja -palvelut saat paikallisesti palvelevalta JL-Autopalvelulta, jolla on vuosien kokemusta, lujaa ammattitaitoa ja kouluttautunut huoltamohenkilöstö tukenaan autosi parhaaksi. Kun siis katsastus on lähenemässä, käänny meidän puoleemme ja anna meidän auttaa.

Meiltä saat kokonaisvaltaista katsastuspalvelua, eli käytännössä teemme huollon ennen katsastusta, käymme sen jälkeen katsastamassa autosi puolestasi, ja jos katsastuksen yhteydessä ilmenee jotakin huomautettavaa, korjaamme ne kuntoon ja haemme vielä leiman katsastusasemalta sen jälkeen. Näin sinun ei tarvitse tehdä itse mitään, vaan voit jättää aivan kaiken katsastukseen liittyvän meidän huoleksemme. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Katsastushuolto

Katsastushuolto varmistaa sen, että autosi läpäisee katsastuksen ongelmitta ja säilyy tiekelpoisena ja ennen kaikkea turvallisena taas seuraavan ajokauden ajan. Auto on katsastettava vähintään kerran vuodessa, aina silloin kun määritelty katsastusaika on. Toki auton voi katsastaa halutessaan myös hyvissä ajoin ennen takarajan sulkeutumista, jolloin asiaa ei tarvitse jättää viime tippaan.

Katsastuspalvelut

Saat meiltä asiantuntevat ja luotettavat katsastuspalvelut kaikille automerkeille ja -malleille, niin henkilö- kuin pakettiautoillekin auton vuosimallista riippumatta. Asiakaslähtöiset katsastuspalvelut ovat juuri sinua ja autoasi varten: voit jättää koko ruljanssin meidän huoleksemme tai antaa meidän huolehti esimerkiksi vain katsastuksessa ilmenneistä ongelmakohdista.
Kun auton katsastus lähenee tai katsastuksessa on ilmennyt korjaamista vaativia kohtia, käänny luottavaisin mielin Rovaniemeltä käsin palvelevan JL-Autopalvelun puoleen. Me hoidamme katsastuksen kokonaan puolestasi tai korjaamme autosi kuntoon niin, että se läpäisee katsastuksen ongelmitta ja pysyy turvallisena ja tiekelpoisena taas seuraavan katsastuskauden ajan. Soita meille, lähetä meille sähköpostia tai poikkea käymään paikan päällä, ja varaa aika omalle autollesi laadukkaaseen ja kokonaisvaltaisesti palvelevaan katsastushuoltoon.