Autohuolto Rovaniemi

Lähestyykö katsastus tai onko autosi huollon tarpeessa? Tarvitsetko asiantuntevaa autokorjaamopalvelua? Ei mitään hätää! Autohuolto Rovaniemi – Lappi -seudulla onnistuu parhaiten kun työstä vastaa kokenut alan asiantuntija ja monitaituri JL-Autopalvelu. Toteutamme kaikenlaiset huollot ja korjaukset kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin ja -malleihin, niin vanhoihin kuin uusiinkin. Lisäksi myönnämme aina tekemillemme töille takuun, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja luotettavaa palvelua.

Mekaanikkohenkilöstömme säännöllinen alan koulutus pitää omalta osaltaan huolta siitä, että pysymme kaiken aikaa ajan hermolla uusimmista huolto- ja korjausalan menetelmistä, työkaluista ja välineistä. Näin pystymme tarjoamaan sellaista palvelua, jota saat vain edelläkävijältä. Tähän kun vielä yhdistetään pitkällinen kokemus ja vuosien varrella tarttunut alan tietotaito, niin lopputuloksena on lyömätön yhdistelmä, joka pistää autosi hankalimmatkin viat ja ongelmakohdat kuntoon työn laadusta tinkimättä.

Autohuoltopalvelut takuulla

Saat meiltä ammattitaidolla tehtynä autohuolto palvelut takuulla, laidasta laitaan. Olipa kyseessä määräaikaishuolto, jakopään huolto tai autosähköihin liittyviä töitä, vikakoodin luku, katsastuspalvelu, ilmastoinnin huoltaminen, nelipyöräsuuntaus, moottori- tai konekorjaus, Webaston tai jonkin muun polttoainekäyttöisen lisälämmittimen asentaminen tai huolto, lisävarusteasennukset, vaihteiston korjaukset ja huollot tai rengastyöt, voit aina kääntyä puoleemme turvallisin mielin – ammattitaitomme kattaa kaiken äsken listatun, ja nykyaikainen ja monipuolinen laitteistomme mahdollistaa vaativimpienkin remonttien tekemisen varmalla otteella.

Autohuolto Rovaniemi. JL-autopalvelu huoltaa kaiken merkkiset paketti- ja henkilöautot Rovaniemellä.Autohuoltopalvelut Rovaniemi. JL-autopalvelu tarjoaa kattavimmat autohuoltopalvelut Lapissa.

Henkilö- ja pakettiautojen huollot JL-autopalvelulta

Muistathan, että Rovaniemen seudulla henkilö- ja pakettiautojen huollot JL-autopalvelulta hankittuna ovat fiksu ja turvallinen valinta. Meillä henkilö- tai pakettiautosi on ehdottoman hyvissä käsissä, ja voit luottaa siihen, että huollamme tai korjaamme sen aina kuntoon olipa vika mikä tahansa.

Ota meihin yhteyttä ja varaa aikasi autollesi huoltoon tai korjaukseen, kun tarvitset parasta palvelua Rovaniemellä tai lähialueilla. Monipuolinen palveluvalikoimamme, ystävällinen asiakaspalvelumme ja monipuolinen tietotaitomme ovat hyödynnettävissäsi. Meillä voit maksaa huollot ja remontit käteis-, pankki- ja luottokorttimaksun ohella myös osamaksulla, mikäli haluat. Tällöin kuukausierät voidaan määritellä juuri sinulle parhaiten sopiviksi, jotta rahaa jää myös muuhun elämiseen. Meille tällainen asiakaslähtöinen ja joustava toiminta sekä tyytyväinen asiakaskunta on suorastaan kunnia-asia.

Pikahuolto

Määräaikaishuolto


Määräaikaishuolto Rovaniemen seudulla tai lähialueilla onnistuu parhaiten kun työn tekee autoalan ammattilainen, kokenut, luotettava ja paikallisesti palveleva JL-Autopalvelu. Määräaikaishuolto varmistaa sen, että autosi pysyy käyttökelpoisena ja säilyttää toimintavarmuutensa – älä siis laiminlyö määräaikaishuoltoa, jos haluat pitää autosi hyvässä kunnossa vastaisuudessakin.

Lue lisää määräaikaishuolloista

Jakopäähuollot

Teemme jakopäähuollot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin.

Autosähkötyöt

Teemme kaikki autosähkötyöt ja lisävarusteasennukset.

Vikakoodinluku

Katsastuspalvelut

Jätä auton katsastus ammattilaisen huoleksi. Rovaniemen seudulla ja lähialueilla katsastushuollot ja -palvelut saat paikallisesti palvelevalta JL-Autopalvelulta, jolla on vuosien kokemusta, lujaa ammattitaitoa ja kouluttautunut huoltamohenkilöstö tukenaan autosi parhaaksi. Kun siis katsastus on lähenemässä, käänny meidän puoleemme ja anna meidän auttaa.

Lue lisää katsastuspalveluista

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointihuolto Rovaniemen seudulla tai lähialueilla onnistuu kaikkein helpoiten kun jätät asian luotettavan ja kokeneen ammattilaisen huoleksi – ja juuri sellainen on paikallisesti palveleva JL-Autopalvelu. Etenkin kesähelteillä ajellessa on mukavaa, että ilmastointi toimii niin kuin sen pitäisikin. Aina näin ei kuitenkaan ole, vaan ilmastoinnin teho saattaa olla vaikkapa heikentynyt. Silloin onkin syytä kääntyä pikimmiten huoltamon puoleen.

Lue lisää ilmastointihuollosta

Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntauksen etuja ovat juuri ajo-ominaisuuksien paraneminen, mutta se vaikuttaa moneen muuhunkin asiaan. Nelipyöräsuuntaus nimittäin vähentää myös polttoaineen kulutusta sekä ehkäisee renkaiden (epätasaista) kulumista. Alustasarjan asennuksen jälkeen nelipyöräsuuntaus on äärimmäisen tärkeä auton ajo-ominaisuuksia ja renkaiden kulumista ajatellen, joten jos alustasarja on asennettu, kannattaa heti perään tehdä nelipyöräsuuntaus.

Lue lisää nelipyöräsuuntauksista

Moottorinkorjaus

Korjaamme henkilö ja pakettiauton moottoreita. Meiltä löytyy osaaminen moottorien kunnostukseen oli moottori iso tai pieni; bensa, diesel.

Webasto / Polttoainekäyttöinen lisälämmitin

Asennamme, huollamme ja korjaamme polttoainekäyttöiset lisälämmittimet.

Lisävarusteasennukset

Asennamme vetokoukut,lohkolämmittimet,ylläpitolaturit ym. lisävarusteet.

Vaihteiston korjaukset & huollot

Rengastyöt

Meiltä uudet renkaat ja vanteet asennettuna.

Pikahuolto


Auton pikahuolto onnistuu parhaiten ja ennen kaikkea turvallisesti alan ammattilaisen toteuttamana. Rovaniemen seudulla ja lähialueilla huollot sinun autoosi toteuttaa joustavasti ja asiakaslähtöisesti paikallisesti palveleva JL-Autopalvelu. Toteutamme kaikenlaiset auton pikahuollot ammattitaitoisen ja kokeneen mekaanikkohenkilöstön toimesta vain asianmukaisia ja hyviä laitteita käyttäen. Näin taataan laadusta tinkimätön lopputulos, olipa tarpeen sitten pieni tai vähän isompikin huoltotoimenpide.

Lue lisää pikahuollosta